Opplev Langhe i luftballong

IN BALLON
In Balloon Exclusive Flights organiserer luftballongflyvninger over åsene og vingårdene i Langhe-regionen med avgang fra den pittoreske landsbyen Barolo, etterfulgt av brunsj eller aperitivo med lokale produkter på en vingård eller agriturismo.

På grunn av den store tilstedeværelsen av utenlandske turister, har de valgt engelske piloter for å lette kommunikasjonen og «moro» om bord på sine ballonger.

De organiserer to flyvninger om dagen, ved soloppgang og solnedgang. Starttider varierer etter årstid, vanligvis en time etter soloppgang og to timer før solnedgang. Turene varer i ca. 3 og en halv time inkludert aperitiff.

Avgang gjennomføres alltid fra Barolo mens landingen varierer alt etter vindretningen.

Her er en kort beskrivelse av hvordan det hele arrangeres:

Etter en innledende orientering deltar passasjerene på klargjøring og oppblåsing av ballongen. Deretter følger ca en times flytur. Etter landing vil passasjerene transporteres tilbake til startpunktet og derfra vil de bli tatt med til en nærliggende brunsj/aperitiff. Her, gjennomføres en skål og «dåp» med piloten, samt en smaking av typiske lokale produkter.

Det blir tatt videoer og time-laps-bilder I løpet av opplevelsen. Disse vil gjøres tilgjengelig i digitalt format noen dager etter flyturen.

Priser fremkommer på deres hjemmeside.

Lukk panel
X