Locanda San Giorgio

NEVIGLIE

Piemonte er ikke «bare vin», her står også matopplevelsene og venter på deg. En lunsj eller middag på en av de mange koselige spisestedene kan sette spor etter seg. De fleste velger å oppsøke de «kjente» stedene som det skrives om i blader og nettsteder. Noen blir aldri omtalt, men er også verdt å besøke. Vi har vært på flere, og noen fortjener absolutt å bli presentert noe bredere.

Vi ble en vinterdag for noen år siden invitert med til et «avsidesliggende» sted, og dette resulterte i en av våre fineste mat opplevelser. Her har vi kommet tilbake flere ganger, og de leverer alltid.

PANORAMICO

Locanda San Giorgio ligger der «veien slutter», ovenfor den lille landsbyen Neviglie. Helt på kanten av en åskam med panorama utsikt over Alpene og landskapet med pittoreske småbyer spredt rundt omkring. Castagnole delle Lanze, Castagnito, Guarene, Castiglione Tinella ………..for å nevne noen.

Utearealer er velstelte og innbydende. Her kan du spise under svalende skygge og samtidig nyte det flotte landskapet, som er med på å forsterke matopplevelsen ytterligere.

PIEMONTESISK MAT

Her serveres tradisjonell Piemontesisk mat, på spennende og kreativt vis. Interiør og atmosfære i lokalene går i hvite farger og fremstår elegant og innbydende. Her kan du om du ønsker gå ned i husets vinkjeller og finne din utvalgte vin.

—–

Locanda San Giorgio tilbyr også overnatting i fine rom og suiter. For mer informasjon, ta en titt på deres hjemmeside eller facebookprofil @locanda.giorgio

Som de aller fleste steder, her reserverer du bord. De har ansatte som behersker engelsk.

LOCANDA SAN GIORGIO
Localita’ Castellero 9
12050 Neviglie (CN)
+39 0173 630115

Lukk panel