FOTOGRAFEN BAK BILDENE

For de av dere som er interessert i fotografering lurer kanskje også på hvem som står bak alle bildene på hjemmesiden og instagram? Jeg kan bekrefte at med unntak av et par-tre bilder, er alle foreviget av undertegnede. Det har blitt mange tusen bilder i løpet av årene, og ikke minst i perioden vi bodde i Piemonte.

Alltid, når jeg er ute på tur, eller om jeg bare spaserer i nærområdet, så er kameraet med. Stort sett er det mobilen som benyttes, men av og til blir det planlagte foto turer og da er speilreflekskameraet med.

Lidenskapen for motiver og bilder er så stor, at det har hendt at jeg har måttet dra tilbake til steder for å fotografere, hvis ikke kameraet var med på turen. Solsikkeåkrene i Piemonte hendte det ofte jeg måtte returnere tilbake til med skikkelig fotoutstyr.

For tiden har vi base i Bergen, og da er det mye upløyd mark å utforske og fotografere. Det blir mye frisk luft og fine opplevelser.

I 2020, like etter at pandemien var et faktum, satte jeg meg ned og realiserte en ide jeg har båret på lenge. Dette endte opp med KREATIVT STUDIO som er en nettbutikk der jeg selger fotoprodukter.

Ta gjerne en titt.

Gunvor S.

POSTERE – KUNSTFOTO

Link til produktside >

KORT – KUNSTFOTO

Link til produktside >
Lukk panel