OPPLEV PIEMONTE SAMMEN MED OSS!

Etter at den nesten 15 år lange epoken med vinproduksjon og turisme i Piemonte var over, har det hele tiden vært en tanke om at vi skulle vende tilbake og selv være turister i dette flotte området vi har blitt så glad i. I løpet av årene som har gått har vi vært vertskap for veldig mange reiseglade, og skreddersydd dagsturer og større arrangementer for små og store grupper. Nå er det vår tur til å pakke kofferten og reise på langhelg til Piemonte.

Da vi i 2020 solgte oss delvis ut av Villa Bella Piemonte, og etablerte oss i Norge igjen, var vi allerede i gang med å planlegge opplevelsesturer tilbake til regionen. Pandemien kom, og forskjøv litt på prosessen, men nå har vi etablert vårt lille reiseselskap «REISELAGET» og kommet så langt at vi kan invitere med oss reiseglade på to turer der mat, vin og pittoreske omgivelser i Piemonte er på agendaen i 5 dager i 2022. Vi vet at reiselysten er stor, og mange lengter etter å kunne realisere sin tur til Piemonte igjen.

Vi vil ikke reise alene!

Å dra på tur sammen med andre med felles interesser er veldig trivelig. Da er det naturlig for oss å henvende oss både til dere som har bodd hos oss på Cascina Collina og Villa Bella Piemonte opp gjennom årene, og alle andre som kan ha lyst til å reise på tur med oss til Piemonte.

Sammen med vår gode venninne og samarbeidspartner Marie Steenstrup, som skal være vår guide disse dagene, har vi skreddersydd vårt eget opplegg der vi skal vi besøke vinprodusenter, spise på lokale spisesteder og nyte de vakre omgivelsene i Lange, Piemonte.

Marie er autorisert guide og reiseleder, vin- og matspesialist, med mange års erfaring med skandinavisk turisme. Marie er norsk statsborger, vokst opp i Sverige og har vært bosatt i Piemonte i 40 år. Hun har i løpet av årene i Piemonte vært med på å etableringen rundt turismen i området.

Vi starter i det små og har så langt plottet inn to mat- og vinturer I 2022:

2. – 6. juni og 7.- 11. september

Det meste av programmet er på plass og om ikke alt for lenge vil vi legge ut informasjon om hele opplegget med priser og mulighet til å reservere seg. Det vil på begge turene være plass til 30 påmeldte.

Nyhetsbrev

Meld deg gjerne på vårt NYHETSBREV, og motta informasjon om mat- og vinturene og stoff om Piemonte rett i innboksen din.

Close Panel
X