TIPS OG INSPIRASJON!
  • 1. februar 2019
  • INFO

TIPS OG INSPIRASJON TIL TUREN DIN

Det er ikke så mange år siden «ingen» visste hvor på kartet Piemonte lå. Nå står en tur til denne vakre regionen på ønskelisten til flere. Det er ikke uten grunn at Lonely Planet  kåret Region Piemonte som nr. 1 på deres topp 10 liste over regioner du burde besøke i 2019.

Piemonte har så utrolig mye å by på, og ligger strategisk til for mange flotte opplevelser.
Du har et vakkert landskap med bølgende vinmarker, alpene, små pittoreske landsbyer, masse kultur,
verdensberømte viner og spennende spisesteder.

Etter flere år i turistbransjen i området har det vært veldig interessant å se den økende interesse for denne regionen nord-vest i Italia. Ikke bare reiser nordmenn og andre skandinaver ned til Piemonte på ferie, mange etablerer seg også med egne fritidshus som de helt eller delvis leier ut. Stadig flere driver kommersiell turistvirksomhet i form av vingårdsopphold og B&B.

Det finnes et hav av reiseportaler og blogger om Italia og Piemonte. Hvorfor en til?

«Opplev Piemonte» vil være spesielt rettet mot det skandinaviske publikum, og inspirere til å reise ned og oppleve mangfoldet Piemonte har å by på. Her vil det komme spiseanbefalinger, tips om vinprodusenter og forslag til utflukter og aktiviteter som er verdt å få med seg under et opphold i regionen. Med andre ord, i hovedsak stoff fra Piemonte, men en og annen avstikker til nærliggende regioner vil det også bli tid til ❤️

«OPPLEV PIEMONTE» skal bidra til:

Å inspirere nordmenn og skandinaver til å ta turen nedover og bli enda bedre kjent med denne flotte regionen nord-vest i Italia.

Å være en arena der skandinaviske utleiere og andre tjenesteytere kan markedsfører sine utleieobjekt og tjenester. Dette være seg private fritidshus, B&B, vingårder og andre tjenester.

Dette er bare begynnelsen. Vi vil fortsette å gå opp stier og nytt stoff vil «rulles ut» fortløpende. Stay tuned!

PS! Er du ute etter noe spesielt eller lurer på noe? Ta kontakt på e-post info@opplevpiemonte.com, Eller du kan kanskje være interessert i å motta våre nyhets brev? Du finner påmelding på forsiden av vår webside.
Lukk panel